Merkezimizin Katkısıyla Yayınlanan Bilimsel Yayınlar

Makale

• Aygören, O., “Creativity School: Embedding Creative and Entrepreneurial Thinking into School-wide Curriculum”, Stanford Change Forward Magazine, 1:16, Eylül 2021.
  • Aygören, O. ve Koch, S., “Community Support or Funding Amount: Actual Contribution of Reward-Based Crowdfunding to Market Success of Video Game Projects on Kickstarter”, Sustainability, 13: 9195, Ağustos 2021.
  • Aygören, O. “Yalın Girişim Yaklaşımı”. Yağcı, M. İ. ve Çabuk, S. (Ed.), Pazarlama Teorileri 2, 503-529, İstanbul: Mediacat, 2021.
  • Aygören, O., “Yalın Girişim Yaklaşımı,” Yağcı, İ. (Ed.), Pazarlama Teorileri, pp , Mediacat Yayınları, 2020.
  • Akgiray, V., Aygören, O., “Girişimcilik ve Uzun Vadeli Akıl,” Harvard Business Review Türkiye, Haziran, 100-107, 2016.

Bildiri

•  Aygören, O.,“Embracing Entrepreneurship in Extreme Uncertainty: Startup Orientation as Emerging Strategic Posture“, San Francisco, 2018.